top of page

SkiStarShop blir offisiell AIM-butikk


I dag har vi gleden av å kunngjøre at AIM Challenge og SkiStarShop har inngått et samarbeid hvor SkiStarShop blir den offisielle AIM-butikken.


- Vi i SkiStarShop er der løpene og terrenget er. Så det føles som en morsom utfordring for oss å kunne skreddersy et utvalg til denne fantastiske konkurransen. Målet vårt er å kunne fullstendig betjene alle nivåer av deltakere i AIM Challenge, sier Johan Schulz, innkjøpssjef SkiStarShop.


(Innlegget fortsetter under bildet)



At Skistarshop blir den offisielle AIM-butikken, betyr at det endelig er en butikk som har samlet alt du muligens trenger til både trening og konkurranse, og at vi som arrangør kan tilby alle gamle og nye deltakere produkter av god kvalitet. Du finner blant annet sykler, klær, væskesystemer, energi, reservedeler og mye mer i den nyetablerte butikken.

For enda bedre tilbud, bruk koden "AIM2020".

Koden gir deg som deltaker (og tidligere deltakere) i AIM Challenge minst 10 % på alle produkter samlet i AIM Challenges SkiStarshop-side, angi koden i kassen ved betaling. Koden gjelder utvalgte produkter så lenge det finnes på lager og kan ikke kombineres med andre rabatter.



Samarbeidet innebærer også at fredagens registrering i Lindvallen blir flyttet til SkiStarShop på Sälfjällstorget. Dette betyr større lokaler og bedre mulighet til å supplere utstyr hvis du har glemt noe hjemme, mens vi vil fortsette å selge blant annet AIM t-skjorter i forbindelse med registreringen.


- Vi tror dette er et samarbeid som vil komme både oss som arrangør og, SkiStarShop som butikk til gode, men fremfor alt at deltakerne vil få en bedre totalopplevelse, sier Marcus Andersson, konkurransesjef for AIM Challenge.






11 visninger0 kommentarer
bottom of page