top of page

Mat och boende i Ulricehamn

Skall du delta på AIM Challenge i Ulricehamn, varför inte göra det till en weekendupplevelse med bra övernattning, god mat och möjlighet att upptäcka allt som Ulricehamn har att erbjuda!


Efter avslutat lopp så blir det traditionsenligt After AIM i väntan på prisutdelningen, med god mat och möjlighet för att få sig något kallt att dricka. Även i står Hotell Lassalyckan vid grillen och höjer stämningen medan ni kan sitta och diskutera dagen som varit. Det kommer erbjudas en grillad och saftig Angusburgare som serveras med coleslaw och potatissallad. Självklart finns det vegetariska allternativ för den som önskar. Pris för Angusburgare med tillbehör; 225kr

För att hotellet skall ha möjlighet att beräkna antalet som önskar mat så önskar de förbokning, vilket går lika bra att göra via e-post som telefon. Ni bokar enkelt via info@hotell-lassalyckan.se eller på 0321-775720.


För er som önskar att övernatta i Ulricehamn så finns det fortfarande några rum lediga på Hotell Lassalyckan, men det finns enbart ett fåtal rum kvar så har ni inte redan bokat så är det hög tid att göra det nu.


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page